Jeg har lært at leve med angsten – Elsebeth Petersen

Elsebeth Petersen - Jeg har lært at leve med min angstMin angst startede for 30 år siden da jeg fik mit første barn . Dødsanst, socialangst hele balladen , besvimelse og det tog til med årene , kunne gå fra en butik , forlade mine varer med et lille barn i hver hånd og i perioder kunne jeg intet fortage mig .

Gik egentlig i mange år før jeg turde sætte navn på . Jeg har ANGST . Og så turde jeg søge hjælp , og på det tidspunkt fik jeg et råd fra min far der hele mit liv havde lidt af angst . Han var så ramt af det så han de sidste år han levede intet kunne foretage sig . Han sagde få hjælp min pige så du ikke ender som mig .

Min hjælp mærkeligt som det lyder blev en halv stesolid i min lomme der blev min redning , tog den aldrig men vidste blev jeg dårlig kunne jeg tage den . Det gjorde at jeg kunne leve en god tilværelse .

Nu som næsten 50 årig ved jeg at min angst er en del af mig jeg bestemt ikke elsker men har lært at leve med . kan stadig få angst især når jeg er stresset , og hader at tage fra et sted til et andet , turen foregår stadigvæk i en osteklokke , og tager stadigvæk min puls 1000 gange .

Mit råd til andre ville være . Lær at din angst er en del af dig .