Gode links

Gode angst relateret links:

Angstforeningen.dk – Her kan du få god viden om flere forskellige angsttyper.

Visdinangst.dk – Visdinangst, er en side der er lavet af Dorthe. Dorthe har en blog på siden hvor hun fortæller sit liv om angst. Derudover kan man på hendes side købe ‘vis din angst’ armbånd der både bakker op om at få tabuet væk, men også en god mulighed for at støtte angstforeningen.

Angsteksperten.dk – Kim Liljehult, arbejder til dagligt med at hjælpe angst ramte. Kim kender vejen ud af angst, for den vej har han selv gået. Det at Kim selv har levet med angst, gør at han er den rette kandidat til at kunne hjælpe andre, både rent fagligt, men også med egen erfaring. På hans hjemmeside kan du også læse hans blog, hvor han skriver om spændende emner vedrørende angst. Du kan tage kontakt til ham hvis du har evt. spørgsmål.

Jegharangst (Facebookgruppe) – Kim der har #JegHarAngst på facebook, skriver om sit liv med angst på godt og ondt. Han beskriver selv siden med følgende ord “Mange går med angst i dag uden at blive accepteret med sygdommen. JegHarAngst! er et fristed for disse mennesker og hvor min egen historie udgives” Kim’s rejse bliver beskrevet på en inddragende måde, som giver en godt indblik og alt i alt gør at man ser et stærkt menneske der tør åbne sig. Hvilket jeg har den dybeste respekt for.

Angstinfo.dk – En fantastisk side der er lavet af Christian der selv har haft angst tæt inde på livet. Han kommer blandt andet med gode fif til bøger du kan læse som har hjulpet ham. Han fortæller også om en masse teorier vedrørende angst og beskriver de følelser der sker når man er angst. Rigtig spæmdende læsning.

Se_min_Angst på Instagram – Konceptet er det samme som vores side og er kommet senere hen, her fortæller flere angst ramte, kendte som ukendte om deres historie med angst.