Musik fik os op af stolene

17 September

Nerverne sidder ude på tøjet

Så er vi snart klar til at gå i luften og jeg kan godt mærke at jeg er en smule nervøs. “Hvad nu hvis“-tankerne ruller som en lavine ned over mig. MEN efter at jeg har modtaget Louises historie og fået et skulderklap af de store af hende, kan jeg mærke, at det netop er en side som MigOgMinAngst.dk som folk mangler. Et sted man kan læse folks personlige historier om det der stadig bliver visket stille om i hjørnerne… nemlig A n g st.

Louises historie er nu online og jeg er rigtig glad for at have hende med som frontløber. Louise er forfatter og det i sig selv giver mig en ro, hun må om nogen vide hvordan man sparker gang i nogle gode tekster, og det skal jeg så sandelig love for.

Historien der fik sparket MigOgMinAngst.dk igang.

Jeg mødte Louise på et iværksætter kursus som blev færdig i fredags. Mit første indtryk af Louise var en varm, farverig, udadvendt og sjov pige. Da emnet kom ind på angst, må jeg indrømme jeg var overrasket over at Louise gik med Angst ligesom jeg selv.

Musik fik os op af stolene

Angst - men ikke svag

Marianne Christensen, var en anden deltager på kursusset, der har fantastiske ambitioner om at hjælpe folk via hendes musik. På iværksætter kursuset bakkede vi hinanden op i de forskellige projekter, og da Marianne en dag rejste sig og sang hendes sange, var vi alle tryllebundet…. OG så var angst kom på banen. Hun var i tvivl om det var hendes målgruppe.. Jeg tænkte “Nu må det briste eller bære“, med bankende hjerte rakte jeg min hånd op, rømmede mig “Jeg har haft angst og har angst – og jeg er ret sikker på at du har fundet din målgruppe“, derefter erkendte intet mindre end to andre personer at de også havde angst… Deriblandt Louise som sad lige ved siden af mig.

Efter timen sad vi alle tre og snakkede om angst. Jeg kunne mærke at de var oppe og køre ligesom jeg selv. TÆNK engang, at sidde i samme lokale med andre der har angst! Det er sjældent man møder andre der tør indrømme at de har angst, derfor var det en af de mest utrolige berigende eftermiddage i mit liv. Jeg havde et par dage forinden tænkt på at lave en angst side med det koncept som nu er i luften på MigOgMinAngst.dk, jeg luftede ideén for dem og de var henrykte og ville gerne hjælpe mig igang! Så there you go. Takket være Marianne og Louise fik jeg modet til at tage springet. Tusinde tak!

Jeg håber på at flere vil få det samme ud af MigOgMinAngst.dk – lad mig høre din historie 🙂

Michelleshjørnograf-min