Mit liv med angst som bagage – Maria Rosenvinge

Jeg har angst – og det har jeg haft i mange år.
Mariafør
Jeg valgte i mange år at at drikke nærmest hverdag og ryge hash og tage stoffer, for så havde jeg det godt imens jeg var påvirket, men men men når jeg kom til mig selv igen var mit angst så meget værre, da alle former for rusmidler er angst fremkaldende.

Jeg valgte at søge hjælp for 6 år siden uden medicin (da jeg er tidligere misbruger) det tog et års tid Før jeg kom til første samtale på angstklinikken i Viborg og da jeg kom til anden samtale var jeg blevet gravid, så jeg måtte vente til min barsel var ovre før jeg kunne få den optimale hjælp og havde overskud til at arbejde med mig selv. Så i alt tog det Ca. 2,5 år Før jeg kom i behandling.. jeg fik til gengæld nogle fantastiske redskaber og lærte min angst at kende, og få næsten fuld kontrol over den 😀

Maria - hendes nye jegIdag har jeg en skøn datter som jeg har viet mit liv til ikke skal mærke mit angst, da børn tit efterligner deres forældre. Jeg har gennemført en 10’ne på VUC og mit 1 år på hf (også på vuc) og om 2 og får jeg hue på, hvis jeg ikke dumper 😉

Jeg har overvundet mit angst, jeg mærker det selvfølgelig, men idag er det mig der kommer med angsten og ikke angsten der kommer med mig 😀 😀 det kræver selvfølgelig at man arbejder intens med sig selv og udsætter sig selv for “fare” som er angst provokerende, det er utrolig ubehageligt men styrker i sidste ende 😉 Er der vilje, er vej 😀

dette var en bid af mig og mit angst.