Karma og tatoveringer

BallonFindes der små hints som skal lede en på rette spor?
Er vi alene om vores skæbne?
Er vi sat på jorden uden et kort, vejledning eller nogen form for informationer?
Er der bare mig, der kom alene, kæmpede alene og som en dag vil forsvinde alene?
Er der en hensigt med min angst?
Skal jeg lærer at leve på kanten af verdenen?
Er der en der holder hånden over mig?
Som kysser mine tårer, de gange jeg har grædt?
……. Hvis du er der, så led mig på rette vej… for her hvor jeg er nu, er jeg alene og mangler vejledning.

Røde balloner – like everywhere!

Jeg sad en dag og hørte musik, kiggede ud af vinduet mens jeg prøvede at samle mine tanker.
Mine øjne opfangede noget der stiger til vejrs, det er langt væk, men jeg er slet ikke i tvivl om hvad det er…. en rød ballon.
Jeg tænkte ikke mere over det, før jeg samme uge atter kigger ud af vinduet og der… IGEN stiger en rød ballon til vejr.
Jeg trækkede på smilebåndet og berettede for min kæreste hvad jeg lige havde set.

Ugen efter var jeg ude og gå en tur med Allan. IGEN ser jeg en rød ballon stige til vejrs. Jeg får en fjollet følelse af at det er et skjult tegn for et eller andet. Jeg leger med tanken om at det kan være at jeg skal give slip på noget, at jeg snart vil være fri, at den kommende tid vil være opløftende.
Jeg havde svært ved at skjule begejstringen og fortalte Allan hvad jeg igen havde set og at der helt sikkert må være en hensigt. “Jeg tror bare det er en ballon” sagde han. Han dræbte min glæde lige i det sekund, men mavefornemmelsen om at det var et tegn på noget godt var vedvarende. Hvilket jeg stadig håber.

Jo mere jeg tænkte over det, jo mere begyndte jeg at tænke over ting der kunne have en skjult betydning, fra noget “from above”.  Jeg er ikke voldsomt spirituel anlagt, men jeg er forelsket i tanken om at der er ting som karma og Gudian angels, som kan have effekt på vores liv.

Måske er det bare en angstpræget piges håb om at der er en hensigt med at jeg skal have det dumme angst.

By the way – jeg startede med at skrive dette opslag i går og i dag…. Kom der endnu en ballon!

Tallet 8.

Jeg læste en artikel forleden netop om det faktum at der er en “støtteperson, vejleder” på den anden side som kommer med skjulte hints. Mange oplever at kigge på uret når der står 11:11, for mange tager de det som et tegn, hvilket jeg syns’ er lidt fjollet. Men det var kun indtil jeg kom til at tænkte på tallet 8.

Tallet 8 har hjemsøgt mig ALTID. Michelle – 8 bogstaver, et af mine efternavne er 8 bogstaver, jeg født d. 8 Januar 1988, jeg fik kørekort d. 28/8. Det kan være tilfældigheder – i KNOW, men det popper op dagligt og jeg kan faktisk godt lide at give mig hen til tanken om at det er mit nummer og min vejleder der “prikker” til mig. Men logisk set kan man få 8 ud af alt, jeg har 8 planter i mit hus, jeg har været sammen med min kæreste i 8 år osv. Så man skal ikke opsøge det, det er simpelthen KUN når det kommer ud af det blå.

Min tatovering = bekæmpelse af min angst!tatto bekæmp angst

Sidste år fik jeg lavet en rigtig dum og ikke helt gennemtænkt tattovering på min finger.
Der står hope og den skulle repræsentere håbet om at komme over min angst + når man folder fingerene, er det jo egentligt også et håb fra noget større end en selv.

Anyways, den blev virkelig ikke særlig pæn og jeg besluttede mig for ikke at ville have flere tattovering. Lige indtil min kæreste bestilte et cover hjem til hans mobil, hvor der var et anker i et uendelighedstegn… Jeg så på det længe hver gang han sad med et og blev virkelig betaget af det… “Never sink”….. “allways sink”? Hvad mon det betød. Jeg blev så forelsket i det at jeg besluttede mig for at få det lavet et sted man kunne se det… Det blev højre arm, for lige meget hvor jeg, kan jeg se på det.. Det påminder mig om mange ting.

1) Det er fast ink’et ind i min sjæl at have angst. Derfor er det der altid, så jeg må beslutte hvordan jeg kan takle det.
2) Jeg – Will never sink
3) Jeg Will allways sink..
4) 8….. uendeligt at have angst..